Telefoonnummer

0646631602

Email

info@resethypnotherapie.nl

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij hypnose wordt gebruikt om positieve veranderingen in gedachten, gevoelens en gedrag te bewerkstelligen. Tijdens een hypnotherapiesessie wordt een ontspannen toestand gecreëerd waarin de geest meer ontvankelijk is voor suggesties en visualisaties.

Deze therapeutische benadering kan worden toegepast bij een breed scala aan uitdagingen en doelen, zoals het verminderen van stress, het overwinnen van angsten en fobieën, het verbeteren van zelfvertrouwen, het beheersen van gewichtsproblemen, het stoppen met roken, het verlichten van pijn, het verwerken van trauma’s, het verbeteren van slaap en het bevorderen van algeheel welzijn.

Door het onderbewustzijn te benaderen en negatieve overtuigingen en patronen te herprogrammeren, biedt hypnotherapie de mogelijkheid om diepgewortelde blokkades los te laten en nieuwe, positieve gewoonten en perspectieven te ontwikkelen. Het stelt individuen in staat om hun volledige potentieel te benutten en een leven te leiden dat meer in lijn is met hun doelen en waarden.

Hier vind je de tarieven

Reset hypnotherapie